Op de fiets naar Rome voor East African Care

Na 4 jaar weer er op uit!!

Eind juli is de planning om naar Rome te gaan fietsen. Na onze tocht in 2008 naar Santiago de Compostella ( http://maasdijksantiago.weblog.nl ) was er al snel de wens om de tocht naar Rome te gaan fietsen. We willen er een week of drie over doen. Wanneer we precies vertrekken is nog de vraag. Ook willen we nog bekijken of we weer voor een goed doel gaan fietsen. Uiteraard brengen we iedereen tijdens onze reis weer op de hoogte via deze site. Tot zover. Wim, Robin en Bram.

hennie

hey mannen
heel veel succes
gr hen

jeanne

hartstikke leuk, veel succes en jullie bedoelen natuurlijk afgelegde route? of is-tie echt zo afgelegen ?

follower

tip: wij kunnen jullie niet volgen wanneer jullie de app op de telefoon aan en meteen weer uit zetten, want dan wordt er geen data verstuurd, dus aanlaten !

Lia

Lekker wezen shoppen zeker voor de inwendige mens dat moet je zeker goed bij houden anders gaat het niet goed nou nog veel succes vandaag de rest horen we vanavondwel groetjes van ons

Lia

Lekker wezen shoppen zeker voor de inwendige mens dat moet je zeker bij houden anders gaat het zeker niet goed !!het is wel leuk jullie zo bij te houden nog veel succes en we horen wel weer wat groetjes van ons aan alle drie

Bram en Nanda

Wat een techniek!! Super om jullie zo te kunnen volgen terwijl we in Italië zitten. Hoe is t met je been, Wim? Veel succes allemaal!

Lia

Super mannen een lange dag gemaakt nu lekker rusten succes groetjes van ons