Het aftellen is begonnen.
Zo weer even wat tekst.
Nu Robin terug is uit Shanghai, na een 5 maanden stage, kunnen we ons gaan richten op onze tocht. Vorig weekend zijn Wim en Bram al wezen trainen in de Limburgse heuvels, op zoek naar Limburgs Mooiste. Ook werd de nieuwe tent van Bram alvast uitgetest. Hij is in ieder geval storm vast en waterdicht. De komende tijd zullen we ons bezig gaan houden met sponsorwerving en uiteraard wordt de conditie op pijl gebracht. We willen nog een trainingsweekend inlassen in onze volle agenda's, om onze nieuwe spullen uit te proberen. We gaan nu voornamelijk kamperen onderweg ipv slapen in B&B, hotels en herbergen.
Voor de liefhebbers: Zaterdag 21 juli zal pastoor Steenvoorden ons de pelgrimszege meegeven. Aanvang 19.00 uur in de Jacobusparochie in Maasdijk.
Tot ziens dan. Wim, Robin en Bram
Succes mannen met trainen. Geweldig dat jullie weer gaan fietsen. En wat leuk dat jullie weer voor EAST AFRICAN CARE gekozen hebben.
Veel succes. Mijn fietsmaat en ik zijn 30 april vertrokken en stonden 23 mei op het St Pietersplein.
Wij hebben de Paul Benjaminse route gereden en de totale afstand vanaf Zeeland was 2200km.
Tis niet makkelijk, maar wel een byzondere tocht!!!
nogmaals goede reis