Op de fiets naar Rome voor East African Care

Dag 1 Maasdijk - Alphen 103 km

Hallo allemaal.

Na een overweldigend vertrek vanaf de Tuindersweg, onder begeleiding van de Maasdijkse brandweer en een arsenaal aan volgende fietsers en scooters, ging het richting de pont van Maassluis. Dit keer gesponsord door H.S te M. Bij het Veerhuis namen onze partners afscheid en bleef alleen een groep racefietsers over die ons begeleiden. Bij Spijkenisse bleef een brug openstaan, dus moesten we terug en een andere route zoeken. Ook toen bleef de brug wel erg lang open, dus keerde een aantal volgers om en bleven we met zijn achten over. Om de dag compleet te maken hadden we ook bij het Haringvliet nog twee bruggen die open stonden. Echt alles en iedereen probeerde ons tegen te houden, maar we zijn niet door 1 brug te vangen. Bij de Banaan deden we een bakkie en gingen we daarna met z’n drieën verder. In Oudenbosch kwamen we bij een gesloten basiliek, maar toevallig kwam meneer Pastoor aanrijden, dus konden we een stempel scoren. Daarna in Etten-Leur ff gegeten en toen richting Alphen. Daar kwamen we om kwart voor negen aan en hebben een sappie genomen en toen naar bed. Morgen richting Duitsland.

Ton Vreugdenhil

Klasse mannen ,nu vol houden

Petra

Gaaf dat jullie onderweg zijn. We reizen digitaal met jullie mee. Vastberaden koppie van Bram hangt inmiddels boven mijn bureau!!
groeten en bijt ze een oor af ! Zet hem op!
petra

Gerard van Leeuwen

Sterkte mannen, jullie zijn prima te volgen.

hennie

wij vonden het leuk, om een stukje te begeleiden.
wij hebben jullie gevolgd het gaat best.
klasse zet hem op ,geniet tussen het trappen door
doei

Hannie

Erg leuk om precies te zien waar jullie fietsen!
Alleen jammer dat de street view niet meer aan staat, nu kan ik niet meer zien waar jullie een bakkie doen :) :)
Zet m op!!! xxx

Thea

Jullie zijn toch niet de telefoon verloren? Gisteren 'meegefietst' tijdens rondje(s) Herkenbosch (altijd lastig)! Leuk om te zien waar jullie zijn! Alleen nu ff niet! Veel succes! Groetjes....

Marielle v. Leeuwen

Heel veel succes en geniet van de omgeving!
Bram zojuist gesproken en gaat straks zijn toestel checken op evt. verkeerde instellingen op zijn nokia. Hopelijk is hij dan morgen weer in de lucht.

Zet 'm op mannen!

Gr. Marielle (Hamifleurs)