Op de fiets naar Rome voor East African Care

Dag 7 Schellbronn – Sonnebühl 95 km.

Zo de eerste volle fietsweek zit erop en we liggen nog aardig op schema. Vandaag weer lekker fietsweer. Tussen de 20 en 30 graden, alleen bij het klimmen is het warm zat. We vertrokken effen over achten en hadden een lange afdaling, was best koud. Daarna een lange tijd door het Würmtall. Een stempel scoren is vandaag niet gelukt. De meeste Fahrburo’s waren dicht of met ürlaub. Morgen nieuwe kansen. In Weil der Stadt een bakkie, ff shoppen en de fietsenmaker bezocht voor Wim zijn derailleur. Daarna gingen we voor lange tijd de rimboe in met alleen maar onverhard door een groot natuurpark Schönbuch. Hier haalde we ook onze eerste lekke band na 3550 km. Dus fiets aflaaien, nieuwe binnenband, zo goed en kwaad als het kan een beetje druk erin, fiets weer oplaaien en weer gaan. Onderweg een lekkere fietserslunch genuttigd,(spaghetti), voordat we de Schwäbische Alp op zouden gaan. Een stevige klim, een oefening voor de Alpen over twee/drie dagen. Nu zitten we op een camping bovenop een berg in de mittel of nowhere en ook hier zitten gewoon Hollanders op de camping.

Hannie

Leuke verslagen om te lezen, succes weer verder en truste voor straks!

Gerda

Al een aardig stuk gefietst de eerste week. Wij volgen jullie elke dag succes mannen.

liesbeth en Arend

van ons vakantie adres goed te volgen en succes verder

Cor en EllyAnne

Hoi Wim,Bram en Robin,
toppie hoor een week fietsen en leuke reis verslagen,we volgen jullie elke dag.Ga lekker zo door en geniet er van.

PS,Wim het was de afgelopen week rustig met de uitrukken,misschien krijg je wel gelijk(*¿*) Groetjes C&EA

Gerrit en Karin

Hallo Wim Bram en Robin

Wij hebben jullie site ook gevonden en gaan jullie vanaf nu elke dag volgen. Veel fietsplezier en succes alle drie.
Groetjes.

Ans

Hey Wim Bram en Robin,
Het eerste weekie zit er op!!! Helemaal geweldig. Volgen jullie elke dag echt super leuk zo en ook de reisverslagen.
Veel succes mannen en geniet van de mooie omgeving op naar de alpen.
Groetjes Theo en Ans

Wilma

Ha Bram, Robin en Wim!
Vandaag al weer een week onderweg. Succes in de bergen en geniet er van

Niek, Wilma, Lars en Joyce xxx

ilona (moeders) sanne wendy

hoi mannen helemaal leuk om een beetje bij te lezen veel succes in de bergen dikke kus

Lia

Hallo mannen hopelijk hebben julie beter weer hebben dan dat wij nu hebben we zijn net zieiknat geregend het is super jullie zo te volgen klasse succes en geniet er van groetjes van ons

Opa en O(ma

Hoi mannen wij vinden dat jullie het goed doen,Robin hoe is het met je haar krijg je al krullen???

groetjes van ons voor alle 3.xxx

hennie

hoi mannen
weer leuk om jullie verslagen te lezen.
en die lekke band ,toch niet goed ingezegend.
hopen maar dat het de eerste en de laatste is ,
nou succes verder met trappen .
dikke kus

liesbeth ,nikita dinand en tristan

hallo mannen,

zo wij zijn weer terug van vakantie.. ff bijgelezen en zo te zien zijn jullie al weer een aardig stukje opweg.
leuk om zo jullie reis mee te maken.

veel succes in de bergen en geniet van de trip.
dikke kus van ons :-)

Eeft van der Ende

Moghhhh manne

Volgens mij hebben jullie een leuk trippie
Misschien valt het wel eens niet helemaal mee.
Dan moeten jullie maar denken dat het altijd beter is dan werken.
Zet hem op

Groet, Eeft van der Ende

marije

ha Pa, Abram en Robin!!

Wat een bikkels zijn jullie!! En hoe gaat het met de zere billen?? Hier gaat alles goed!! x van ons

andré van ruyven

gave verslagen ,zou er bijna jaloers op worden geniet zoveel je kan met z,n drieen en veel succes in de alpen
we volgen jullie op de voet gr. andré hélène tim tom en maaike uit maasdijk WEST.

Petra Scheffers

Ha Wim, Abram en Robin, gaaf hoor om jullie verslagen te lezen en te volgen. Leuke is dat Kees en ik bij jullie verhalen het beeldmateriaal ook voor ogen kunnen halen. Het is op z'n tijd zwaar, maar de mooie uitzichten vergoeden veel. Sterkte morgen in de Alpen, maar ook genieten hoor!!! Groet, Kees en Petra

Rene van hamifleurs

he mannen
gaat het goed
we volgen jullie elke dag
ZET HEM OP

Bram en Nanda

Hoi mannen, jullie leveren topsport zeg!! Super goed. En dan die steile berg! Als ik t lees krijg ik al zere benen. Maar net wat je zegt goede oefening voor de Alpen. We leven mee met jullie! Heel veel succes en speciaal voor Wim: xxx

Opa en Oma,

Hoi mannen,
waren jullie vanmiddag op ZOEK naar een slaapplaats
volgens ons lukte dat niet echt maar toch gevonden!

groetjes van ons voor alle 3.xxx

Bram van den Ende

Nou jongens het gaat lekker jullie gaan het mooie weer tegemoet (ik zit n.l. In Italia en hier is het constant 32 tot 35 graden)
Das beter dan in het Westland
Wim ik hoor wel Als jullie in de buurt zijn, misschien spreken we elkaar wel
Zou leuk zijn
Nou nog veel succes en we blijven jullie volgen.

Wendy

Lekker bezig hoor mannen!
Nog even goed doorzetten en dan staan er bij aankomst vier mooie vrouwen op jullie te wachten!
Tot over anderhalve week

ammerlaantjes

leuk om te zien dat het zo goed gaat en jullie al lekker in Italië zitten, bijna bij onze laatste vakantieadres. Peschiera del Garda. Mannen zet hem op.

Bram en Nanda

Daar de laptop van de jongens kapot is schrijf ik maar een verslag van donderdag 9augustus. Wij zaten opeen uurtje rijden van de aankomstplek bij t caldonazzo eer. Bram en ik hebben lekker met de jongens gedineerd. Ze hadden een goede dag met fietsen. T begin ging Sjoerd soepel. Helaas kregen ze onderweg een enorme onweersbui en hebben ze 3 kwartier onder een piepklein af dakje staan schuilen. Daarna verder gefietst maar dat was heeeeel erg steil. Dat hadden ze niet aan zien komen dus ook geen energie daarvoor bewaard. Tot overmaat van ramp kregen ze ook nog een lekke band..daardoor kwamen ze om half 7 pas aan op de camping. Gelukkig waren de hulptroepen er en stonden de tentjes in no time. Na lekker gedoucht te hebben zijn we gaan eten in de plaatselijke pizzeria. Na de jongens nog een biertje voor in de tent gegeven te hebben zijn wij weer in de auto gestapt en de jongens gingen lekker knorren. Hopelijk is dat gelukt, want de trein reed net niet over hun tentharingen :-) vandaag fietsen ze naar Venetië en hopen ze morgen een rustdag te houden. Groetjes ban Bram en nanda

Bram en Nanda

Sorry voor de typefouten. T moet zijn caldonazzo meer. Sjoerd is niks :-)