dag 12 latsch - lago di caldonazzo 142 km.
09 aug. 2012
🇮🇹
vanuit Italië
Dan maar via de mobile telefoon. De tussenliggende dagen volgen nog een andere keer!
Zo we zijn over de helft... En wat begon met een mooie dag eindigde in zwaar k*t weer.
Waar moeten we eens beginnen... We begonnen in latsch. Waarna we wederom langs kilometers appelboomgaarden hebben gereden. Het lekkere was dat alles valsplat omlaag liep, dus we konden er met een aardige snelheid doorheen knallen. Tot net voor trento ging alles best. Toen begon het ineens kei hard te regenen. En hebben we moeten schuilen onder een dakje van 0,5 bij 1,5 dus dat was lekker knus. Daarna doodgereden richting trento. Daar kwam tot onze verbazing nog een kleine pukkel om de hoek zetten (300 hoogtemeters in 4km) met een 200 meter 17%. Dus dat was wel ff afzien! Tijdens de klim werd wim gebeld door bram en nanda van der ende. We hadden afgesproken, maar zij waren iets eerder aangekomen als ons;). In de laatste 9 kilometer ook nog eens een lekke band, dus dat zat ook nog even tegen. En zeker als je weet dat er mensen op je zitten te wachten. Eenmaal aangekomen op.de camping werden we ontvangen met een heerlik koud biertje en werden we geholpen met de tent opzetten. Daarna ff gedoucht en gezellig wezen uit eten met zijn 5en. Na een goede Italiaanse maaltijd zijn bram en nanda weer in de auto gestapt richting het gardameer. En hebben wij nog een afzakkertje gehaald. Nu liggen we in de tentjes naar de regen te luisteren!
10 aug. 2012, 09:49
Hoi mannen
Bijna al bij het Garda meer. Jammer van de laptop maar we volgen jullie toch ook via gps die gaf gisteren ook de weg aan met de landerijen waar jullie rijden. Dus zien ook waar jullie op dit moment rijden vals plat of in de bergen. Succes mannen.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}